Hvala svima na podršci

JOŠ UVEK IMA HEROJA

nAŠI PARTNERI

— PLESNI STUDIO IMPULS - NOVI SAD!

Zašto bi, neki prigovaraju, ples sadržavao ekspresivnost i dramu, kad bi trebao da bude nestvaran i iracionalan? Neko je balet nazvao “prijatnom besmislicom”. Drago nam je što se balet smatra prijatnim a kad ne bi bio besmislica, bilo bi to dobro za njega – ekspresivnost je neophodna baletu, koliko i svakoj drugoj umetnosti, ako ne i više. Ako boje i zvukovi ne govore, to je podnošljivo ali bezizražajno ljudsko telo liči na lutku. U slici tražimo slikarevu dušu. Ne prihvatamo sliku koja ništa ne izražava, kako onda možemo podnositi telo koje ne govori ništa?

Tepih servis

— TEP - TEPIH SERVIS

Tepih servis “TEP” je osnovan 25.12.1990g. A vrsi sledece usluge: pranje tepiha, mebla, svih vrsta tvrdih podova, poliranje i pranje mermera, parketa, PVC stolarije i mnogo toga drugog…

Vortex

— VORTEX BEAUTY STUDIO

Za sve potrebne informacije 📞 0637084629

Adžija

— ZANATSKO OBRAZOVNI CENTAR

Delatnost Zanatsko obrazovnog centra „ADŽIJA“ doo Novi Sad je ustanova obrazovanja odraslih i ostalog obrazovanja, u sistemu neformalnog obrazovanja, a van sistema redovnog školskog i univerzitetskog obrazovanja. U Centru ADŽIJA se organizuje i realizuje permanentno obrazovanje i stručno usavršavanje, učenje stranih jezika po svim nivoima za decu i odrasle i srpskog jezika za strane državljane, sticanje posebnih znanja i veština i osposobljavanje za rad na radnom mestu, sticanje zanatskih veština za obavljanje određenih usluga, usavršavanje u procesu rada i u struci i inoviranje znanja, opšte kulturno i estetsko obrazovanje i razvijanje određenih umetničkih, likovnih, muzičkih i baletskih sklonosti, koje nije definisano po stepenima obrazovanja, a realizuje se po programima seminara, kurseva stručnog usavršavanja, osposobljavanja, sticanja posebnih znanja i zanatskih veština i inoviranja znanja i po programima priprema za sticanje određene stručne spreme i priprema za polaganje prijemnih ispita za upis u srednje škole i na fakultete i priprema za polaganje stručnih ispita u pojedinim delatnostima, u skladu sa zakonskim propisima.

— 381 DIZAJN - BEOGRAD!

Za nas je dizajn svet mašte bez limita. Iskusan tim koji prati moderne standarde interneta, brendinga i programiranja, rešiće svaki zadatak koji ima ispred sebe. Od sredine 2013. godine stekli smo poverenje svojim radom sa preko 100 klijenta, kako iz Bosne i Hercegovine, Srbije, tako i iz inostranstva. Ono što možemo da ponudimo je profesionalan odnos, kvalitet i poštovanje zadatih rokova za projekte. Mi volimo to što radimo.

Naša paleta usluga je široka, tako da zasigurno možete pronaći šta trebate.


Web dizajn & Izrada sajtova
Mi razumemo koliko je online prisustvo bitno za Vaš biznis. Informacije koje su tamo prisutne su Vaš glavni adut da li će neko izabrati upravo Vaš tim. Ne potcenjujte online prisustvo. Broj potencijalnih klijenata koje propuštate može biti ogroman. Ljudi su prestali da koriste žute strane i počinju da koriste popularne internet pretraživače.

Veles nekretnine

— AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINE - VELES, BEOGRAD

Veles je osnovan 2019. godine iako smo novi uspešno poslujemo na tržištu nekretnina, pouzdan smo partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama.

U Velesu verujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Zato pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspešno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud za ostvarenje naše misije, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osetili snagu pravog doma.
Sve nekretnine u našem portfelju pažljivo su odabrane i proverene jer su zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši prioriteti, što potvrđuju svi naši klijenti. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog agenta, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim.