HRABRO NAPRED

Udruženje apolona

Želite da znate više o udruženju?

o nama!​

Ko smo mi

Osnivači Apolona udruženja

Nas tri smo osnivači Udruženja. Dve mame, ukupno devetoro dece i ćerka jedne od nas. Razlog osnivanja i potrebe da uradimo nešto leži u činjenici da smo iskusile dobar deo onoga što želimo da promenimo.

Apolona udruženje

Hrabro napred

Mi smo Udruženje samohranih roditelja i žena žrtava nasilja “Apolona”. Naš cilj je da doprinesemo rešavanju problema svakodnevnih situacija koje prolaze samohrani roditelji, žene žrtve nasilja, kao i njihova deca. Pozivamo sve da nam se pridružite, bilo kao članovi, simpatizeri, aktivni saradnici, volonteri, donatori.

Jedna od osnovnih ideja Udruženja je da izađemo iz domena statistike i konačno sagledamo sve na drugačiji način, ljudski, individualno.Stoga nam je transparentnost vrlo bitna. Sve što budemo radili, moći ćete pratiti ovde i na ostalim društvenim mrežama.

Sva dešavanja možete pratiti na stranici Blog. Na stranici Partneri se nalazi spisak svih naših saradnika i donatora, koji se konstantno dopunjuje. Na stranici Mediji su svi naši intervjui, video materijal i albumi fotografija sa raznih dešavanja.. Kako budemo širili aktivnosti, dodavaćemo po stranicu za to!

01.

— Naša misija

Radimo skupa protiv nasilja u porodici, sve dok žene i deca ne budu sigurne u svojim domovima.

02.

— Naša vizija

Vizija nam je za sve žene koje se bore protiv zlostavljanja i pružanje kvalitetnih, saosećajnih i nestandardnih usluga na način koji podstiče na samopoštovanje i nezavisnost kod osoba koje doživljavaju intimno partnersko nasilje i vode borbu za zaustavljanje nasilja u porodici zagovaranjem i edukacijom u zajednici.

03.

— Naša priča

Žene protiv zlostavljanja iskreno pokazuju predanost našoj organizaciji , gde im se osiguravaju najkvalitetniji programi i uzorne performanse.

Partneri